|
Hledáte způsob jak zjednodušit obsluhu ve vaší restauraci, střídají se u vás často brigádníci a nemáte čas je zaučovat, v tomto případě je pro vás ideální dotykový displej. Jednoduchým způsobem lze nastavit obrazovku tak, že její členění kopíruje tištěný jídelní lístek. Obsluha pak jednoduchým způsobem pracuje s obrazovkou stejně jako host s jídelním lístkem. Pro práci s dotykovým displejem je třeba zvolit i správné zařízení. Kritériem výběru může být cena, náročnost prostředí, ale i nedostatek místa na baru. Nejlevnějším řešením je běžný dotykový displej vycházející z klasického LCD monitoru. Do náročnějšího prostředí je vhodné zvolit displej s ochranou proti odstříknuté vodě. V případě nedostatku místa lze zvolit i zařízení obsahující v jednom monolitu (monitoru) dotykový displej i počítač a zabírající tak místo pouze pro monitor. Je také možné kombinovat výhody různých řešení, pokud si nevíte rady, které řešení je pro vás nejlepší zavolejte nám a my vám s výběrem pomůžeme. Po aktivaci dotykového displeje v nastavení restauračního systému Dece RESTAURACE je možné definovat velikost tlačítek, jejich počet a rozložení na řádku. Související položky jídelního lístku lze seskupit do jednotlivých kategorií (jedna položka může být součástí více kategorií) a zjednodušit tak orientaci v zobrazených tlačítkách. Jednotlivé kategorie i tlačítka lze barevně odlišit. Samotný provoz software se v základních principech příliš neliší od provozu s využitím klasické klávesnice, to umožňuje obsluze zvládnout provoz i v případě poruchy dotykového displeje.
|
|